Èrdektelen

home, hobby, hiking, kitchen, work,
home, hobby, hiking, kitchen, work,

MOCKBA TÉR ÁTÉPÍTÉS XIX.

Barátaim!!!!! Forradalmi áttörés!!!!!

MŰANYAG CSÖVEK ÉRKEZTEK A TÉRRE!!!!!!!!!

Ezért mondjuk kár volt az elmúlt két és fél hétben nem dolgozni.

Ma reggel a munka állása szerint 9 (kilenc) darab sitthalmot lehet megfigyelni. Ezt a korábbi sitthalmok átcsoportosításával hozták létre. Tegnap elszállítottak 1 db sitthalmot. Szintén tegnap délután, a kép jobb oldalán látható barnásvörös szinű műanyagcsöveket raktak le a munakterületre. Hogy hova fogják őket elhelyezni az rejtély mivel az előzőleg kiásott gödröket most temették vissza. Az is lehet, hogy új árkokat fognak ásni és ez logikusnak is tűnik a dupla esetleg tripla számlázáshoz. A tér legjobb oldalára nagy teherautónyi homok is érkezett, amit a képen látható módon terítenek le, hogy aztán a csőfektetés miatt újra felszedjék.

Advertisement

Mivel egyéb munka szemmel láthatóan a téren megint nem történik, fordítsuk figyelmünket a kép közepén alul látható elkerített parkolóra, amelyet az építkezésre látogató Vállalkozó Jenyők használnak.

Építési vállalkozónak lenni nem lehet olyan rossz, ha figyelembe vesszük a két darab VW Sharan-t (vállalkozói kiejtés szerint Fóccvágen Sarány) és hozzávesszük a tegnapi képen látható, de ma még nem megjelent ezüst szinű Jaguárt (vállalkozói kiejtés szerint Dzsegglyuár).

Advertisement
Illustration for article titled MOCKBA TÉR ÁTÉPÍTÉS XIX.

Share This Story

Get our newsletter